* 2 su bardağı Amerikan Pirinci
* Konserve edilmiş 3 adet ançuez
* 1 adet kuru soğan
* 4 adet haşlanmış ve doğranmış lahana yaprağı
* 1 kaşık sulandırılmış hardal
* 1 çorba kaşığı soya yağı
* Sirke, pul biber ve tuz
Pirinci diriliği kaybolmayacak şekilde haşlayın. Haşladıktan sonra bol suyla yıkayıp süzün. Önceden fırında pişirmiş olduğunuz soğanı kat kat parçalara ayırın. Bir kabın içinde soğan, pirinç, doğranmış lahana yaprağı, soya yağı, sirke ve tuzunu karıştırıp iyice harmanlayın. Bu karışımı içlerini oymuş olduğunuz ançuezlerin orta kısmına alıp üzerini pul biber ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.
No comments:
Post a Comment