Wednesday, July 18, 2012

Bagetli Patates Güveç Tarifi



Bagetli Patates Güveç Tarifi

Malzemeler

1 kilogram patates

6 adet baget tavuk

3 adet domates

3 adet biber

1 çorba kaşığı biber salçası

Tuz

Sıvıyağ

Defne yaprağı

Kekik

Kırmızı biber

Karabiber

Hazırlanışı

Güvecin el altına tavuk bagetleri çiğden dizin. Üzerine irice doğranmış patatesleri koyun. Biber salçasını, tuzu ekleyin. Üzerine doğranmış biberleri ve domatesleri ekleyin. En son defne yapraklarını ve zeytinyağını ekleyin.Arzuya bağlı olarak baharat ekleyebilirsiniz. Önce yağlı kağıtla ardından da aliminyum folyo ile ağzını kapatın. Kaynayıncaya kadar ocağın üzerinde pişirin daha sonra fırına koyun. 180 derecede en az 1 saat pişirin.Fırından çıkardıktan sonra

Bagetli Patates Güveç nasıl yapılır, Bagetli Patates Güveç oktay usta, Bagetli Patates Güveç uzman tv, Bagetli Patates Güveç yapılışı

No comments:

Post a Comment