Wednesday, July 18, 2012
Bagetli Patates Güveç Tarifi
Bagetli Patates Güveç Tarifi
Malzemeler
1 kilogram patates
6 adet baget tavuk
3 adet domates
3 adet biber
1 çorba kaşığı biber salçası
Tuz
Sıvıyağ
Defne yaprağı
Kekik
Kırmızı biber
Karabiber
Hazırlanışı
Güvecin el altına tavuk bagetleri çiğden dizin. Üzerine irice doğranmış patatesleri koyun. Biber salçasını, tuzu ekleyin. Üzerine doğranmış biberleri ve domatesleri ekleyin. En son defne yapraklarını ve zeytinyağını ekleyin.Arzuya bağlı olarak baharat ekleyebilirsiniz. Önce yağlı kağıtla ardından da aliminyum folyo ile ağzını kapatın. Kaynayıncaya kadar ocağın üzerinde pişirin daha sonra fırına koyun. 180 derecede en az 1 saat pişirin.Fırından çıkardıktan sonra
Bagetli Patates Güveç nasıl yapılır, Bagetli Patates Güveç oktay usta, Bagetli Patates Güveç uzman tv, Bagetli Patates Güveç yapılışı
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment