Sunday, April 28, 2013

beyaz gelinlik modelleri

Selam degerli site okurlarimiz. Yogun talep aldigimiz icin sizlere bugün beyaz gelinlik modelleri yazisini sunmaya karar verdik.

Her gelinlik klasik olacak diye bir şey yok, çoğunluğun seçimi beyaz gelinlik olsa da, farklı istekleri olan gelinleri de birileri düşünmeli değil mi ama:)

Bu bölümde, sıradanlıktan biraz uzak olan gelinliklerden örnekler var, sıradan olmayan gelinlere:)


beyaz gelinlik modelleri 1
Siyah ve beyazın uyumu, geceyle gündüzün bir yansıması gibi. Siyah işlemeler zarif bir detay.


beyaz gelinlik modelleri 2
Yakada degajeye alışkınız ama, sırtta da hiç fena durmuyormuş, ne dersiniz? Ensenize ve sırtınıza güveniyorsanız oldukça ilginç bir detay.






beyaz gelinlik modelleri 3






Yine siyah ve beyazın bir arada kullanıldığı bir gelinlik...Siyah dantel zarif bir hava katmış, ayrıca prenses model gelinlikle rahat edemeyecek, daha sade ama aynı zamanda şık bir gelinlik isteyen gelin adayları için tasarlanmış gibi...



beyaz gelinlik modelleri 4






Şimdilerde biliyorsunuz vintage akımı var... E bunu gelinliğe yansıtmayacağız da ne yapacağız? Üstelik eski zaman düğünlerinin ışıltısına ve zerafetine özenen bu kadar çok gelin adayı varken! 



beyaz gelinlik modelleri 5






Sırt dekoltesiyle farkınızı ortaya koyun, tabii sırtınızın güzelliğine güveniyorsanız:)



beyaz gelinlik modelleri 6






Kim demiş pembe gelinlik olmaz diye? Bal gibi de olmuş işte...Uçuk pembe bir gelinlik, sizi bir masal prensesine dönüştürebilir. Belki salon düğünü için hafif kalabilecek bu model bir gelinlikle, kır düğünüzde yeşiller arasında süzülürken kimse gözünü sizden alamayacak!



beyaz gelinlik modelleri 7






Sırt dekoltesine eklenen askı detayının uyumuna bir bakın... Sanki omuzlarınıza eklenmiş minik kanatlar gibi durmuyor mu? Hem sırt dekoltesi hem tüllü bir askının bu kadar uyumlu olabileceğini biz de düşünmezdik!



beyaz gelinlik modelleri 8






Gelin dediğin masum görünmek zorunda değil, ben seksi bir gelin olmak istiyorum mu diyorsunuz? Size engel olmayalım:) İnce beli vurgulayacak dantel, tül ve kurdele ile bezenmiş bu gelinliği giydiğinizde, bayağı bir kıskanılacaksınız:)



beyaz gelinlik modelleri 9






Siyah dantel eteğe eklenmiş, gelinliği giyip boy göstermek şart olmuş, sizce de öyle değil mi?



beyaz gelinlik modelleri 10


Şimdilerde hep arkası ip detaylı gelinlikler revaçta... Ancak romantik bir görünüme sahip olmak isteyen gelin adayları bir de bu modellere baksınlar deriz...Zarif ve sofistike...


beyaz gelinlik modelleri 11






beyaz gelinlik modelleri 12






İşte vintage bir gelinlik modeli daha...Bu gelinliği giyebilmek için bacak boyunun biraz uzun olması gerekiyor. Uzun bir kuyruk hayali kurmuyorsanız, bunu bir düşünün!






beyaz gelinlik modelleri 13






Önü ışıltılı, arkası tüllü, beli kemerli ve sırtı dantelli bir gelinlik... Bu resmi görmeden önce hepsinin bir arada olduğu bir gelinlikten bahsetseler, kimsenin gözünde bu canlanmayacaktı. Neden olmasın demediniz mi siz de?










Güncellenmeye devam edecek...



Bu konu hakkinda daha fazla bilgi inceleyebileceginiz guzel bir web kaynagi : kırık beyaz rengi

No comments:

Post a Comment