Sunday, April 28, 2013

muhallebi bisküvili

Merhabalar sevgili site ziyaretcilerimiz. Yogun talep aldigimiz icin sizlere bugün muhallebi bisküvili makalesini sunmaya karar verdik.


Burçak Bisküvili Muhallebi Tarifi Burçak Bisküvili Muhallebi Nasıl Yapılır, Burçak Bisküviden Muhallebi Nasıl Yapılır Malzemeleri, Burçaklı Muhallebi Tarifi, bisküvili muhallebi yapmak, sade muhallebi tarifi, kolay muhallebi tarifi, yemek tarifleri, misyemek, tarifler, oktay usta muhallebi tarifi, bebek muhallebi tarifi, kakaolu muhallebi tarifi, sade muhallebi tarifi oktay usta, sütlaç tarifi, sütlü muhallebi tarifi



Burçaklı Muhallebi Tarifi


Malzemeleri:


  • Bir kilo  süt

  • Bir klasik su bardağı un

  • Yarım paket margarin yağı

  • Bir su bardağı toz şeker

  • Toz kremşanti

  • bir paket vanilya

  • Bir paket eti burçak bisküvi



Yapılışı:


Önce yağı eritiyoruz.


Unu ekleyerek kavuruyoruz.


Un kavrulduktan sora sütünü ekliyoruz karıştırarak muhallebi haline getiriyoruz.


Muhallebi piştikten sonra ateşten alıyoruz.


Şeker ve vanilyayı ekleyerek karıştırıyoruz.


Soğuduktan sonra toz kremşanti ekleyerek çırpıyoruz...


Hazırladığımız muhallebinin yarısını tepsiye döküyoruz, üstüne bisküvileri diziyoruz.


Kalan muhallebiyi üzerine yayıyoruz.


Üzerine ezdiğimiz bisküvi tozundan serpiyoruz.


üzerinin süslemesini zevkinize göre yapabilirsiniz.


Son olarak buzdolabında 4-5 saat bekletiyoruz.



Onerdigimiz enterasan makaleler : kakaolu tarifler

No comments:

Post a Comment