Malzemeler:
2 Paket Petibor Biskuvi
Yarim Su Bardagi Sut(ilik Olsun)
1 Cay Kasigi Nescafe
2 Yemek Kasigi Kakao
Yarim Paket Margarin(oda Sicakliginda)
Yarim Bardak Seker
1 Vanilya
1 Yumurta
Hindistan Cevizi
Hazırlanışı:
Sut, Nescafe, Kakao, Margarin, Seker, Vanilya, Yumurta Ocakta Kisik Ateste
Cirpilarak Puding Kivamina Gelinceye Kadar Pisirilir. Derin Bir Kapta
Ufaladigimiz Biskuvilerin Ustune Sicakken Dokulur. Harmanlayip 5 -10
Dakika Dinlenmeye Birakinki Biskuviler Sosu Iyice Icine Ceksin. Ceviz
Buyuklugunde (daha Kucuk Yada Daha Buyuk Parcalar Almak Istedigize
Zevkinize Kalmis) Parcalar Alinip Avuc Icinde Yuvarlanip Top Sekli
Verilir(harc Elinize Mutlaka Bulasacaktir Ve Top Sekli Vermenizi
Engellliyecektir.elinizi Yikayip Islemedevam Edin.) Yaptiginiz Toplari
Hindistan Cevizine Bulayin Ve Birkez Daha Sekil Verin. Ve Servise
Hazir.Afiyet Olsun :)
Bu yazi hakkinda daha fazla bilgi bulabileceginiz tavsiye ettigimiz bir internet kaynagi : hindistan cevizli top tarifi
No comments:
Post a Comment