Thursday, October 24, 2013

biftek tarifi

Merhaba degerli site ziyaretcilerimiz. Simdiki yayinimiz biftek tarifi.



Bonfile Nasıl Pişirilir Tarifi Bonfile Nasıl Yapılır Malzemeleri Tarifi, Bonfile Nasıl Pişirilir, bonfile nasıl marine edilir, bonfile tarifi, bonfile tavada nasıl pişirilir, bonfile nasıl pişirilir oktay usta, bonfile sosu, bonfile marine, bonfile sosları, biftek tarifi, fırında bonfile tarifi, bonfile tarifi oktay usta, tavada bonfile tarifi, soslu bonfile tarifi, bonfile tarifi uzman tv, bonfile nasıl pişirilir, bonfile sosu, oktay usta bonfile tarifi.






Bonfile Nasıl Pişirilir


Malzemeleri



  • Bonfile

  • Zeytinyağı

  • Karabiber

  • Tuz

  • Tereyağı



Yapılışı


Dinlenmiş ve oda sıcaklığındaki bonfilelerin üzerinde hafiften zeytinyağı dökün.


Üzerine karabiber serpiştirin.


Fırça yardımıyla karabiber ve zeytin yağını iyice yayın.


Üzerine hafiften tuz dökün, mümkünse kaya tuzu kullanın.


Aynı işlemi bonfilelerin ters tarafı için de uygulayın.


Tavayı boş bir şekilde ocağa koyup, altını yakın.


Tavanın iyice kızdığından emin olduktan sonra bonfileleri birbirine değmeyecek şekilde tavaya dizin.


Üzeri yağlı olduğu için tavaya ekstradan yağ koymanıza gerek yoktur.


Bonfilelerin bir tarafı  piştiğinde ters tarafını çevirin ve aynı şekilde pişirin.


Bonfileler pişerken her tarafının eşit pişmesi için ara ara çatal yardımıyla üstüne hafiften bastırabilirsiniz. Bonfilelerin gerçek tadını almak istiyorsanız çok fazla pişirmemeniz gerekiyor.


Bonfileleri içindeki buharın bonfileye tekrardan sinmesi ve bonfileyi yumuşatması için birkaç dakika bekletin.


Üzerine hafiften tereyağı sürün ve bu güzel tadın etinize sinmesini sağlayın.



Bu konu ile alakali daha fazla yazi inceleyebileceginiz guzel bir web sayfasi : soslu biftek tarifleri

No comments:

Post a Comment