Sunday, October 20, 2013

OJE SÜRMENİN ZARARLARI


24 Eylül 2013 Salı











oje surmenin zararlari 1

Oje Sürmenin Zararları


Oje Sürmenin Zararları
Sürekli Oje Sürmenin Zararları,Çok Oje Sürmenin zararları, Ojenin Zararları,Oje Zararlı mı,Oje Zararlımıdır,Ojenin Zararları Nelerdir,Formaldehit Nedir,Fitalat Nedir,Fitalatın Zararları

Hanımların vazgeçemediği güzellik ve bakım ürünlerinin başında gelen oje zararlı bir güzellik ürünü olarak karşımıza çıkmakta.. Aslında ojenin zararları çok da fazla merak edilen bir konu olmamasına rağmen, sağlık açısından son dere zararlı bir ürün. Gelin pek çok bayanın ellerini güzel göstermek uğruna kullandığı ojenin zararları nelerdir hep birlikte görelim..

Sürekli Oje Sürmenin Zararları,Çok Oje Sürmenin zararları,Ojenin Zararları,Oje Zararlı mı,Oje Zararlımıdır, Ojenin Zararları Nelerdir,Formaldehit Nedir,Fitalat Nedir,Fitalatın Zararları

Küçük yaştaki kız çocuklardn tutun da ileri yaştaki pek çok hanıma kadar pek çok kimsede görmeye alıştığımız ve hiç de yadırgamadığımız oje, en çok toksin içeren güzellik rünlerinini başında gelmektdir.  Formaldehit , fitalat gibi son derece zararlı kimyasal maddeler ojenin içerisinde bol miktarda bulunmakradır.  Aslında oje sürerken tırnakların üst katmanlarını bu zararlı maddeler ile kaplamaktasınız. Bu maddeler renk çözücü olarak adlandırılmaktadır . Sürekli oje sürmenin zararları arasında, içerdiği maddelerden dolayı,siz farkına varmadan, endokrin ve sinir sistemie zarar vermeye ve tahr.bat yapmaya başlamasıyer almaktadır.

Konuyu braz daha detaylandırmak gerekir ise, öncelikle formaldehit ve Fitalat nedir konusunu anlatmak gerekir.

Formaldehit Nedir ?

Saf formaldehit, renksiz ve zararlı bir gazdır. Bu gaz işlendikten sonra, birçok tüketim ürünlerinde kullanıılmaya başlar. Formaldehit, proteinler ile suda çözünmeyen bileşikler meydana getirdiğinden zehirli bir maddedir. .

Fitalat Nedir ? 

Fitalat genellikle plastik ürünlerin esnekliğini arttırmak için kullanılan ve kanserojen olan maddelerdir. Ojelerde de katkı maddesi olarak kullanılmaktadır. Oje dışında, diğer kozmetik ürünlerinde de fitalat kullanımına sıklıkla rastlanılmaktadır.

Asetonun Zararları,Asetonun Zararları Nelerdir ?

Yine ojenin tırnaktan temizlenmesinde kullanılan aseton ve toluen de zararlı maddeler içerisinde yer almaktadır. Bu maddelerde renklerin sıvı şekilde kalmasını sağlar ancak hızlı bir şekilde buharlaşarak, hava yolu ile fazla miktarda toksin solumamıza neden olur ve solunum yolları sistemlerimize zarar verirler.


Oje sürmek zaten yeteri kadar zararlı bir işlemdir. Bir de ojey uzun süre tırnakta tutumak ayrıca bir zarar kaynağıdır. Sürekli oje sürmek yerine, arada vir tırnakarlı temizlemek ve oje sürmeden dinlendirmek, tırnakların nefes almasını sağlayacağı gibi, sağlık açısından da siz fayda sağlayacaktır. 


Tabi bu arada kullandığınız asetonda önemlidir. Tırnakları kurutan astonlar yerine, tırnak nemlendiici özelliği olan asetonlar tercih edilmelidir.

Hamilelikte Oje Sürmek,Hamilelikte Oje Sürmek Zararlımıdır,Hamilelikte Oje sürmenin Zararları

Glelim bir diğer önemli konuya.. Hamilelikte oje sürmek zararlımıdır  konusuna.. Hamilelkte oje sürmek, Hamilelik durumlarında oje sürmensadece sizin değil bebeğinizinde zararlı maddeleri alması anlamına gelir. Bu sebeple hamilelikte oje kullanımını mutlaka ve mutlaka ertelemeniz gerekir. Güzel olmak uğruna kendnizi ve bebeğinizi tehlikeye atmayın....


Sürekli Oje Sürmenin Zararları,Çok Oje Sürmenin zararları,Ojenin Zararları,Oje Zararlı m,Oje Zararlımıdır,Ojenin Zararları Nelerdir,Formaldehit Nedir,Fitalat Nedir,Fitalatın Zararları, Hamilelikte Oje Sürmek,Hamilelikte Oje Sürmek Zararlımıdır,Hamilelikte Oje sürmenin Zararları


No comments:

Post a Comment